Τρόποι Αποστολής

Θα πληρώσουμε εμείς για τα μεταφορικά έξοδα, όχι με απλή παράδοση αλλά με courier!

Οι αγορές (εντός Ελλάδος) έχουν 4€ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ και απευθείας παράδοση στη διεύθυνσή σας ακόμα και αν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή!
Εφαρμόζουμε αυστηρή πολιτική παράδοσης μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα 1-3 ημερών και συνεχή παρακολούθηση της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά μέχρι τις 14:30 το απόγευμα ή την επόμενη εργάσιμη μέρα με την συνεργαζόμενη μεταφορική ACS Courier εφόσον το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο. Σε περίπτωση που δεν είναι ετοιμοπαράδοτο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή με email για περαιτέρω ενημέρωση.

 Ασκληπιού 25, 14568 Κρυονέρι Αττικής, Ελλάδα, info@acscourier.gr, +30 210 819 0000

Ο “καταναλωτής” υποχρεούται κατά την παραλαβή της παραγγελίας του, να ελέγξει την αρτιότητα των “προϊόντων” που παρήγγειλε και σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη, χτυπημένη, σπασμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά.

Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η “εταιρία” δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.

Σε περίπτωση μη παραλαβής του “προϊόντος” εντός 7 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που έφτασε στον προορισμό του, αυτό επιστρέφει πίσω στο κατάστημα μας. Το κόστος επαναπροώθησης του είναι στα 2.5 ευρώ. Σε περίπτωση που είναι ήδη πληρωμένο ο πελάτης επιβαρύνεται τα 2,5 ευρώ είτε αν απορρίψει το δέμα είτε όχι.