Εταιρεία

Λίγα Λόγια για την Εταιρεία μας:

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε συλλογές ρολογιών υψηλής ωρολογοποιίας σε συνεργασία με μεγάλους προμηθευτές αλλά και πολλών διάσημων οίκων ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
H “εταιρεία” μας προσφέρει εγγύηση ποιότητας και ρολόγια διαχρονικά και μοντέρνα με χαρακτηριστική κομψότητα.

Προμηθευόμαστε τα προϊόντα που διαθέτουμε στους “καταναλωτές” μας μέσω επίσημων αντιπροσώπων και από διανομείς χονδρικής πώλησης στην Ευρώπη. Δεν δεσμευόμαστε για πωλήσεις σε συγκεκριμένες τιμές λιανικής.

Με τον τρόπο αυτό μεταφέρουμε στον πελάτη μας το όφελος της διάθεσης σε μειωμένες τιμές σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας τιμολογώντας σε πολύ χαμηλές τιμές.

Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% αυθεντικά και διαθέτουν διετή εγγύηση

Τα προϊόντα τα οποία διαθέτουμε στην “ιστοσελίδα” μας είναι:

  • Ολοκαίνουργια με όλα τα επίσημα έγγραφά τους στην αυθεντική συσκευασία την οποία διαθέτει ο κατασκευαστής
  • Έχουν δυο χρόνια εγγύηση όπως ορίζει η Ευρωπαϊκή και η Εθνική νομοθεσία
  • Έχουν χαραγμένους του σειριακούς τους αριθμούς
  • Είναι αμεταχείριστα χωρίς ποτέ να έχουν εκτεθεί σε βιτρίνες καταστήματος εκτεθειμένες στον ήλιο ή σε άλλες συνθήκες δεν έχουν φθορές και δεν έχουν δοκιμαστεί

Η “εταιρεία” μας στοχεύει στη διάθεση των προϊόντων που διαθέτει στις καλύτερες τιμές στην αγορά προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες.

Η εταιρεία «D.W.W.C. Group IKE» εδρεύει στην οδό Μεσσηνίας 6 & Δημοκρίτου 20 στη Μεταμόρφωση Αττικής ΤΚ 14451, ΑΦΜ: 800661178/ Δ.Ο.Υ: Ν. ΙΩΝΙΑΣ, αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 134658801000 και τηλέφωνο 215 777 0174